JCB Dealer

BEWEZEN KENNIS VAN GRONDVERZET & BOUWMACHINES

In het jaar 1984 werd het dealerschap van JCB verworven. Voor JCB waren wij de eerste dealer in Nederland en daarmee vanzelfsprekend de “oudste”. Met ruim veertig jaar aan ervaring is Broekveldt officieel JCB dealer in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijsel en de Noordoostpolder.

Wij denken in oplossingen

Broekveldt levert een breed gamma aan JCB machines zoals graafmachines, wielladers, verreikers, traktoren, heftrucks, dumpers, schrankladers en verdichtingsmachines voor de grondverzetsector, de agrarische sector en de bouwsector.

Nieuws

AgriTechnica 2023

Ook deze editie is het verkoopteam van Broekveldt weer aanwezig op de stand van JCB Agriculture. Wij zijn aanwezig op dinsdag en woensdag en kunt ons vinden in Hal 9 stand A30. U bent allen van harte welkom voor een kop koffie en om even bij te praten of te kijken naar de mooie range JCB machines.

Uitgelicht

JCB 19C-1 PC bouwjaar 2021, 565 draaiuren.

onze JCB machines

Leverings-
programma

Broekveldt levert een breed gamma aan JCB machines zoals graafmachines, wielladers, verreikers, traktoren, heftrucks, dumpers en verdichtingsmachines voor de grondverzet-, bouw-, en agribranche.

Blije klanten

Onze recente leveringen

Al sinds 1984 verzorgen wij de verkoop en after sales van graafmachines, wielladers, verreikers, dumpers, schrankladers, heftrucks, tractoren en verdichtingsmachines van het wereldwijd bekende topmerk JCB.

JCB Hydradig Krinkels BV

Krinkels B.V. heeft voor de afdeling Drenthe geïnvesteerd in een nieuwe JCB Hydradig 110W Stage 5. De machine zal bij Krinkels ingezet worden voor maaikorven,

JCB TM320 voor Mts. Wehkamp

Onlangs mochten wij een nieuwe JCB Telemaster TM320 afleveren aan Mts. Wehkamp. De JCB TM320 is standaard voorzien van: 130 pk stage 5 motor 8

JCB 409 voor Ferro Rent

Onlangs mochten wij een nieuwe JCB 409 afleveren bij Ferro Rent in Groningen. De machine wordt dagelijks ingezet voor het reinigen en overladen van stalen

op zoek naar werk?

Onze vacatures

Onze groeiende organisatie is op zoek naar ambitieuze en gedreven medewerkers om ons team uit te breiden. Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons succes!

Open Sollicitatie bij Broekveldt BV

al 75 jaar geweldige machines

Al sinds de jaren ’80 verzorgen wij de verkoop en after sales van graafmachines, wielladers, verreikers, dumpers, schrankladers, heftrucks, tractoren en verdichtingsmachines van het wereldwijd bekende topmerk JCB.

Het spreekt voor zich dat wij als officieel dealer elke machine, af fabriek of in onze werkplaats kunnen voorzien van alle door u verlangde opties. Na de verkoop staan uitstekend opgeleide monteurs, volledig uitgeruste service-wagens en een goed gevuld magazijn 24/7 garant voor minimale stilstand en goed onderhoud van elke machine.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij uw nieuwe of gebruikte machine voorzien van alle denkbare opties. Inbouw van mobilofoon, telefoon, achteruitrijdcamera’s etc, opbouw van extra hydraulische voorzieningen als maaikorfcircuit, sloopsorteergrijperfuncties en giekdemping of lastcompensatie.

contact