JCB JS220LC+ T4 Final rupsgraafmachine voor Van Der Wal Blijham.

Recent nam Van Der Wal uit Blijham een nieuwe JCB JS220LC+ T4 Final in gebruik. Deze 23 tons rupsgraafmachine is voorzien van een JCB T4 Final 4,8 ltr 173pk sterke Ecomax motor met Ad Blue en SCR maar zonder roetfilter. Het is de eerste JCB rupsgraafmachine in Noord Nederland met T4 Final motor. Naast de T4 Final motor heeft deze JS220LC ook de nieuwste generatie Kawasaki hydrauliekpomp. Deze nieuwe Kawasaki pomp is stiller en efficiënter dan zijn voorganger. Verder is de machine voorzien van een proportionele sloopsorteerfunctie met merged systeem, dit geeft een nog grotere olieopbrengst op de sloopfunctie. En met 900mm rupsplaten, treeplank met klompensteun, lekolieleiding, SKF centrale smering met groot reservoir, Beco hydraulisch snelwissel en een Beco 1500ltr brede bak met voorzetmes en slijtstrippen.
Om de machinist van alle gemakken te voorzien is de machine tevens uitgevoerd met het graafmachine plus pakket, dit geeft de machinist extra led werklampen, ruime en grote voetsteunen,
climate control en een luxe stoel. De JCB zal dagelijks ingezet worden in diverse grondverzet werkzaamheden waaronder het grondzeven zoals op bijgaande foto is te zien.
Naast een JCB Micro, een 8018, een 803Plus, een JS260LC en een 457 wiellader is de JS220LC de 6e JCB machine die wordt toegevoegd aan het machinepark van Van Der Wal. Van der Wal is één van de oudste JCB gebruikers van Broekveldt en er zijn in de loop der jaren vele JCB machines in gebruik geweest bij Van Der Wal. Daarom zijn wij als Broekveldt Van Der Wal Blijham dan ook zeer erkentelijk met deze order van een JCB JS220LC T4F en wensen wij hun veel werkplezier met deze nieuwe JCB.

www.vanderwalblijham.nl

dsc_0295

dsc_0329

dsc_0337

dsc_0413

Scroll naar top