JCB Telemaster TM 320 S T4 Final geleverd aan Volders

Onlangs nam Peter Volders uit Eerste Exloërmond zijn nieuwe JCB TM320 T4 Final in gebruik.
De standaard toch al zeer compleet uitgeruste TM320s is helemaal naar wens van Peter afgeleverd.
De machine is ondermeer voorzien een 145PK sterke 4.8 ltr JCB Ecomax T4 final motor die wel Ad Blue gebruikt maar geen roetfilter gebruikt om aan alle emissie-eisen te voldoen. Ook de 6 traps powershift is door JCB in eigen huis ontwikkeld net als de assen en deze geven de standaard machine een rijsnelheid van 40 km/h. “Grote en Brede banden” was de wens en daar hebben we aan kunnen voldoen door een set Trelleborg Twin Radial 680/55R26.5 te monteren met daarin zwarte velgen om de machine een nog stoerder uiterlijk te geven. Brede spatborden voorop en spatborden verbreders achterop maken het plaatje compleet.
Verder is de machine voorzien van een Lundberg hydraulisch snelwissel, led werkverlichting, blauwe ledlampen voor het laden van kippen, dubbele zwaailampen, trekhaak, met 7 polige stekkerdoos, trailerrem ventiel, dubbele aux functies, kieperhydrauliek en centrale smering.
Volders zal de machine inzetten voor het laden van hooi en strobalen en het transport hiervan tijdens het loonwerk en tevens voor het laden van kippen en het opschonen van de kippenstal en alle werkzaamheden die voorkomen op het akkerbouwbedrijf.

Wij wensen de familie Volders veel werkplezier met de nieuwe JCB TM320s T4 Final.

Scroll naar top