Fastrac

Ontdek het verschil van de JCB Fastrac

In één oogopslag ziet u dat de JCB Fastrac anders is. Ontdek hoe meer snelheid, comfort, productiviteit, veiligheid en veelzijdigheid het verschil maken voor u en uw bedrijf. De nieuwe JCB Fastrac is de grootste en krachtigste

JCB-tractor ooit. De tractor is sneller, comfortabeler en veelzijdiger, en beschikt over meer veiligheidsfuncties dan alle andere tractoren in zijn klasse, zodat u elke dag nog meer gedaan krijgt.

Sturen

Het unieke geavanceerde 4-wiel stuursysteem op de Fastrac 4000 series geeft een draaicirkel van minder dan 10 meter.

Vering en remmen

Nieuwe hydro-pneumatische zelf nivellerende voor en achteras vering voor een super rijcomfort en maximale tractie in het veld. Schijfremmen rondom met ABS de meest veilige tractor op de weg. Lucht- en hydraulische trailerremmen standaard.

A_FST_8000_27

aandrijving

De 6-Cilinder T5 motoren gecombineerd met een CVT transmissie geven een traploze bediening van 0 tot 70 km/h. De snelste productietractor in de wereld.

Veelzijdig

Van transport op de weg met 70 km/h naar veldwerkzaamheden met 7 km/h, geen tractor is zo veelzijdig.

47030_50034

COMFORT

Command Plus cabine met ongeëvenaard comfort, rondom zicht en ergonomie.

Productiviteit

Hogere comfortabele gemiddelde snelheid op de weg en in het veld door het unieke veersysteem geeft meer rendement aan het einde van de dag.

De JCB Fastrac 4000 series en 8000 series zijn uitgerust met de nieuwste motoren die voldoen aan de Tier 5 normen.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top