Teletruk

Ontdek de mogelijkheden van de JCB Heftruck

Dankzij de combinatie van een kleine voetafdruk, een telescopische giek, de 2wd- en de 4wduitvoering, en het optionele hydraulische snelwisselsysteem is dit ´s werelds kleinste, meest veelzijdige vorkheftruck met contragewicht. Het is echt een unieke machine.

 
35679_50035

Maximaal reikvermogen

De verschillende modellen bieden een hefvermogen tot 3 500 kg en een hefhoogte tot 5 150 mm, met een maximaal reikvermogen van 2 400 kg bij een reikafstand van 2 m.

Vrije heffing

Al deze machines bieden standaard een volledige vrije heffing, zonder dat u hiervoor een speciale dure mast hoeft te kopen.

Onder het grondniveau

Met de Teletruk kunt u ook tot onder het grondniveau reiken, of bijvoorbeeld tot het onderdek van een schip.

Veiliger en makkelijker

Doordat het vorkenbord 111 graden kan draaien, wordt het veel veiliger en makkelijker om niet op pallets geplaatste goederen te verplaatsen.

27005_50034

Kleine draaicirkel

Dankzij de kleine voetafdruk en de kleine draaicirkel van de Teletruk is deze machine geschikt voor smalle ruimten.

Tractieregeling

Kies het model met tweewielaandrijving voor normale oppervlakken, of onze 4WD-modellen voor lastiger terrein. Deze hebben extra opties voor de tractieregeling voor nog betere prestaties op zwaar terrein.

Schuin terrein

De combinatie van een Tier 4/Fase IIIB-motor met 4WD geeft ook uitstekende resultaten op hellingen en schuin terrein.

Elektrisch

JCB loopt voorop in schone technologie en het verminderen van schadelijke uitstoot. De JCB elektrische Teletruk serie is een van de nieuwe generatie JCB E-TECH innovatieve producten die geen uitstoot hebben tijdens gebruik, maar zonder compromissen te doen op prestaties. De unieke en veilige kenmerken zijn ontworpen om tijd en ruimte te besparen, binnen en buiten.

35745_50034

Enorm flexibel

Met het assortiment speciale Teletruk-uitrustingsstukken, en doordat de Teletruk compatibel is met de volledige reeks industriespecifieke uitrustingsstukken, bent u enorm flexibel en kunt u de Teletruk voor tal van toepassingen gebruiken.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top