Mini/Midi graafmachine

JCB Mini/Midi

Niemand weet beter dan JCB hoe je een robuuste minigraafmachine bouwt. De huidige minigraafmachine lijn is een product van uitgebreide ervaring en kennis in deze sector. Probleemloos, robuust, gebouwd voor een lange levensduur. Ze zijn misschien klein maar wel groot in daden !

Compact

U kunt met deze machine in of door gebouwen rijden, of in lastig toegankelijke achtertuinen komen. En dankzij het optionele inklapbare veiligheidsframe zijn ook hoogtebeperkingen geen probleem.

39700_50035

JCB ELECTRIC

De eerste af fabriek geleverde Electrische minigraafmachine JCB 19C-1E, geeft u de vrijheid om overal en altijd te werken, met een snellader en genoeg accu capaciteit kunt u de machine een hele dag gebruiken.

Efficiency

De kosten per draaiuur zijn waarschijnlijk het belangrijkste uitganspunt voor de ondernemer, daarom zijn de JCB minigraafmachines ontwikkeld om de exploitatiekosten zo laag mogelijk te houden.

COMFORTABEL

De bestuurde komt op de eerste plaats. De JCB minigraafmachines bieden een nauwkeurige bediening in een veilige en comfortabele cabine. Onderhoud is snel en eenvoudig.

Veelzijdigheid

Dankzij de optionele hydraulische circuits zijn de JCB minigraafmachines breed inzetbaar. Circuits voor sorteergrijpers, sloophamers, grondboren en draaikantelstukken.

42209_50035

RTS, ZTS of CTS

Leverbaar in de uitvoeringen: RTS Reduced Tail Swing, ZTS Zero Tail Swing of CTS Conventional Tail Swing. Keuze in de juiste uitvoering voor optimale inzet.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top