Mobiele graafmachine

FAVORIET COMFORT

De JCB JS 145 / 160 W is ontworpen met het oog op flexibiliteit, comfort, ergonomie en een intuïtieve bediening. Dat is goed voor de machinist en de eigenaar: een groot gebruiksgemak betekent een hoge productiviteit.

Sterke constructie

De zwaar uitgevoerde assen, dozerbladen en steunpoten zijn ontwikkeld voor de zwaarste toepassingen. De machines zijn verkrijgbaar in tal van verschillende configuraties en kan voor elke klus geschikt worden gemaakt.

EcoMAX motoren

De JCB motorentechnologie heeft zichzelf reeds bewezen: sinds 2004 zijn er meer dan 500.000 JCB DieselMax motoren gebouwd. Om een gelijkwaardige levensduur te garanderen, werd de EcoMax T4Final motor van de JCB JS 145 W en JS 160 W onderworpen aan 110.000 testuren in 70 verschillende machines in de zwaarste toepassingen en omgevingen.

Giek en arm

De versterkte giek en arm van de mobiele graafmachines zijn gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van enkelvoudige behuizingsplaten en interne keerplaten. Zo is een lange levensduur gegarandeerd.

Componenten

De JCB JS145W/160W is uitgerust met de beste Componenten in de markt, namelijk een JCB-motor, Kawasaki-pompen, Kayaba-Ventielenblok en assen van naar keuze ZF of JCB.

Toegevoegde Waarde

De wereldwijde klantondersteuning van JCB is eersteklas. Wat u ook nodig heeft en waar u ook bent, wij kunnen u snel en efficiënt helpen zodat uw machines optimaal worden gebruikt.

LiveLink, werk slimmer

Lifelink is een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Bekijk alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

De JS145W en JS 160W zijn multifunctionele machines waarmee u uw productiviteit kunt verhogen doordat ze gemakkelijk en met precisie zeer veel verschillende taken kunnen uitvoeren.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top