Rups graafmachine

JCB rups graafmachines

Met een oor voor de eisen van de gebruikers, heeft het ontwikkelingsteam van JCB minutieus nagedacht over elk klein detail van deze nieuwe graafmachines van wereldklasse. Door gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen en betrouwbare componenten zijn de rupsgraafmachines niet enkel robuust maar ook verfijnd.

EXTREME KRACHT

De ontwikkeling van de hydraulische, elektronische en elektrische systemen heeft 4 jaar in beslag genomen en zijn er meer dan 1000 draaiuren besteed aan extreme duurzaamheidstests om een machine te maken die er niet alleen extreem krachtig uitziet, maar dat ook daadwerkelijk is.

ECOMAX-BETROUWBAARHEID

De JCB motortechnologie is getest en bewezen; JCB heeft sinds 2004 al 500.000 dieselmax-motoren geproduceerd. Om een lange levensduur te garanderen, is de ecomax T5 motor getest gedurende 110.000 uren in 70 verschillende machines in de zwaarste toepassingen en omgevingen.

EXTREEM COMFORTABEL

JCB past ergonomische ontwerpinzichten, kwaliteitsmaterialen en uitstekende engineering toe om een extreem comfortabel eindproduct aan te bieden. Het rijcomfort en het minimale geluidsniveau kunnen zich met de beste prestaties meten, en bieden de machines alles om zelfs de meest veeleisende machinist uiterst tevreden te stellen.

EXCELLENTE BEDIENING

De super ontwikkeling van de hydraulische systemen in combinatie met de nieuwste Japanse onderdelen bieden een optimaal evenwicht tussen bedieningsgemak en efficiëntie.

MINDER ONDERHOUD

Minder onderhoud: slechts 10 controles na 500 uur werken. Het onderhoudsinterval voor het hydraulisch systeem in om de 2000 draaiuren.
De motorolie is van professionele kwaliteit en de nieuwe brandstoffilters hoeven slechts na 500 draaiuren te worden vervangen.

EXTRA ondersteuning

JCB LiveLink biedt u informatie zoals controle van de stilstandtijd en het brandstofverbruik en helpt kosten te besparen en de productiviteit te verhogen. Dankzij realtime waarschuwingen van LifeLink weet u direct wanneer de machine een bepaald, vooraf ingesteld gebied verlaat.

EXEPTIONEEL VEILIG

Bij JCB wordt serieus rekening gehouden met veiligheid en is dit een integraal onderdeel van het ontwerpproces. JCB maakt de werkomgeving veiliger, voor de machinist, de monteur of medewerkers op de bouwplaats.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top