Schranklader

De beste in zijn soort

Voordat u een schranklader of compacte lader op rupsen aanschaft, moet u weten dat deze sterk genoeg zal zijn voor alle taken. Gelukkig wordt kracht en duurzaamheid standaard geleverd bij jcb.

33673_50035

Modellen

Met 15 klein of groot platform modellen, keuze uit vertikaal lift of radiaal lift, machines op banden of uitgevoerd met rubber tracks en de optie met Teleboom is er altijd een model dat aan uw eisen voldoet.

Powerboom

De JCB schrankladers zijn uitgevoerd met een unieke Powerboom en veilige zij-instap in de cabine.

Kracht

De JCB skidsteer en compact track loaders zijn sterker en veiliger dan conventionele machines, ze geven de kracht en prestaties die nodig zijn.

Motor

Om een lange levensduur te garanderen, is de EcoMAX T4 Final/ Fase 3B-motor getest gedurende 110 .000 uren in 70 verschillende machines in de zwaarste toepassingen en omgevingen.

TELESKID

De eerste schranklader met een telescopische giek die zowel radiaal als verticaal kan heffen met een hefhoogte van 3.9 mtr. en een reikwijdte naar voren van 2.4 mtr.

Veiligheid

De veiligste schranklader ter wereld met 60% beter zicht rondom, verkleint de kans op schades en verhoogt de productiviteit.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Interesse in de JCB Schranklader?

Scroll naar top