Telemaster

JCB Telemaster

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Bij JCB weten ze dat een telescopische wiellader heel belangrijk is voor de werkzaamheden op locatie. Daarom waren bij de ontwikkeling van de telemaster serie kwaliteit en betrouwbaarheid de belangrijkste uitgangspunten om ervoor te zorgen dat deze machines altijd een belangrijk onderdeel zullen vormen van uw werkprocessen.

 
48653_50035

Betrouwbaar presteren

Wij voeren spanningstesten uit die een volledige levensduur van een machine simuleren, met cycli in de zwaarste graaf- en dumpsituaties. Zo kunt u er zeker van zijn dat onze machines betrouwbaar presteren gedurende duizenden uren.

EcoMax-motoren

De JCB motorentechnologie heeft zichzelf reeds bewezen: sinds 2004 zijn er meer dan 500.000 JCB DieselMax motoren gebouwd. Om een gelijkwaardige levensduur te garanderen, werd de EcoMax Stage 5 motor van de Telemaster serie onderworpen aan 110.000 testuren in 70 verschillende machines in de zwaarste toepassingen en omgevingen.

48688_50035 (1)

Ultieme kracht

De koploper in zijn klasse, met het hoogste hefvermogen en de hoogste opbreekkracht, een hefhoogte van 5.45 mtr, een reikwijdte van 3.05 mtr en de uiterst efficiënte JCB EcoMax motor. Er is niets dat de TM 420 niet aankan.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

De JCB Telemasters zijn ontworpen om werk gemakkelijk te maken. De machines zijn heel toegankelijk, werken met een intuïtieve bediening en worden gestuurd vanuit een centraal punt in de cabine voor een onovertroffen zicht.

Bewezen betrouwbaarheid

De centraal gemonteerde hef-, kiep-, en telescoopcilinders voorkomen torsie van de giek en zijn in centraal gemonteerde gietstukken geplaatst om de structurele sterkte nog verder te verbeteren.

EEN GOEDE INVESTERING

Met een JCB beschikt u over een machine die overal ter wereld bekend staat om zijn hoge restwaarden. In combinatie met een efficiënt ontwerp dat besparingen oplevert, is de JCB Telemaster een echte aanwinst voor uw bedrijf.

 JCB TM 420

geïntegreerd

De hydraulische slangen zijn geïntegreerd in de hoofdconstructie van de giek om ze te beschermen tegen beschadiging.

Snellere cyclustijden

Uniek regeneratief hydraulisch systeem van JCB waarmee de cyclustijden worden verbeterden tegelijk minder brandstof nodig is om dezelfde hoeveelheid materiaal te verplaatsen.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top