Wiellader

JCB Wiellader

JCB weet dat een wiellader essentieel is bij werkzaamheden op locatie. Daarom zijn de JCB wielladers ook gebouwd met het oog op kwaliteit en betrouwbaarheid. De procedures die ze hebben toegepast bij het ontwerpen en fabriceren van de machines garanderen veilige en duurzame prestaties, uur na uur, dag na dag.

JCB levert een brede range wielladers met een eigen gewicht van 2,5 tot en met 20 ton.

 
 

Uitgebreid getest

De machines worden onderworpen aan een eindige-elementanalyse en aan uitgebreide testen, wat garant staat superieure sterkte en duurzaamheid van de constructie. Dankzij testen in een koelcel start de machine gegarandeerd ook bij temperaturen tot -20˚ c.

COMMANDPLUS cabine

De nieuwste JCB wielladers zijn voorzien van een Command-Plus-Cabine. Verwacht het beste: op het gebied van comfort, zicht, ergonomie en stilte.

Krachtig

JCB wielladers geleverd met HT, High Lift of Super High lift laadframes. Voor hoge opbreekkrachten ook leverbaar met ZX laadframe. ZF Powershift transmissies 5 of 6 speed. De wielladers tot en met 409 hydraulisch aangedreven.

WEINIG ONDERHOUD

Wielladers moeten eigenlijk altijd hard aan het werk zijn. JCB heeft de wielladers daarvoor ontworpen, met lange onderhoudsintervallen en hoogwaardige componenten.

COMMANDPLUS-BEDIENING

De JCB Smooth Ride-lastcompensatie beperkt schokbelastingen en vermindert zo materiaalverlies en structurele belasting. Daarnaast verhoogt dit systeem het comfort van de machinist. De inschakelsnelheid kan vanuit de cabine worden geregeld met de nieuwste geavanceerde Command-Plus bedieningselementen.

Bescherming

De JCB wielladers zijn ontworpen met het oog op volledige veiligheid voor de bestuurder en werklocatie. Uitstekend zicht, slipvaste oppervlakken en een complete rops/fops bescherming

JCB maakt gebruik van uiterst moderne productieprocessen, productie met behulp van robots, precieze verftechnologie en innovatieve assemblagetechnieken om de allehoogste kwaliteitsniveaus te realiseren.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top