Broekveldt goes Electric met de JCB 19C-1E minigraafmachine tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg

JCB is toonaangevend op het gebied van schone technologie en streeft ernaar om schadelijke uitstoot te beperken en de luchtkwaliteit te verbeteren in gevoelige omgevingen, vooral in stedelijke gebieden en afgesloten ruimten. Daarom introduceren ze nu E-TECH, een nieuwe generatie van elektrische producten die geen schadelijke uitstoot geven op de gebruikslocatie. De nieuwe 19C-1E-minigraafmachine is de eerste van de E-TECH-producten die gebruikmaakt van elektrische technologie om een compleet nieuwe wereld van mogelijkheden te betreden.
De nieuwe elektrische JCB 19C-1E-minigraafmachine heeft hetzelfde DNA als elke andere mini van de nieuwe generatie en is opgewassen tegen de zwaarste werkomstandigheden. De duurzame onderdelen die ook nog eens gemakkelijk en voordelig gerepareerd kunnen worden, staan garant voor minimale stilstand en maximale opbrengst.

De driecellige accu gaat een volledige werkdag mee
De accu’s kunnen gegarandeerd 3000 keer worden opgeladen; dit staat gelijk aan 10 jaar gebruik
Een lege accu kan in 2 uur volledig worden opgeladen
Geen schadelijke uitstoot op de gebruikslocatie
Geen concessies aan prestaties
The industry’s first fully electric mini digger
Geluidsniveaus met 7 dB verlaagd tot 86 dB
Mia/Vamil 2020

Recente berichten

AGRITECHNICA 2023

Ook deze editie is het verkoopteam van Broekveldt weer aanwezig op de stand van JCB Agriculture Wij zijn aanwezig op dinsdag en woensdag en kunt

Lees meer »