JCB Livelink

Livelink

Onze overeenkomst met JCB komt met een aantal extra voordelen, waaronder JCB Livelink. JCB Livelink is een softwaresysteem die jou in staat stelt om machines op afstand in de gaten te houden en te beheren. Het wekt op mobiele telefoons, computers en e-maildiensten. Dankzij Livelink krijg je waar en wanneer inzicht in essentiële gebruiksgegevens die jouw werkproces kunnen stroomlijnen.

Eenvoudig machineonderhoud

Met de statistieken van JCB Livelink kun je nauwkeurig in de gaten houden hoe lang de machines hebben gedraaid. Hierdoor kan het inplannen van een onderhoudsronde altijd op het juiste moment gebeuren en zo min mogelijk de productiviteit verhinderen. Ook word je altijd direct op de hoogte gesteld bij kritieke machinewaarschuwingen en heb je toegang tot alle onderhoudsgeschiedenis.

Hogere productiviteit

Het beheer van je machinepark was nog nooit zo overzichtelijk. JCB Livelink geeft je de mogelijkheid om actuele statistieken in te zien, zoals hoelang machines stilstaan en hoeveel brandstof ze gebruiken. Zo kunnen jouw JCB machines zo efficiënt mogelijk worden ingezet en bespaart je bedrijf op onnodige kosten.

Altijd veilig

JCB Livelink komt ook met een aantal veiligheidsvoordelen. Je ontvangt een realtime waarschuwing wanneer een machine wordt verplaatst of het machinepark verlaat. Ook word je op de hoogte gehouden van de actuele locatie van jouw JCB machine. Gebruik op irreguliere tijden wordt altijd direct gemeld. Het is zelfs mogelijk om met JCB Livelink te besparen op je verzekeringspremie.