BROEKVELDT JCB standhouder op LANDBOUWVAKDAGEN OOST IN ENTER

De Landbouwvakdagen Oost-Nederland 2021 een FORMULE UNIEK IN OOST-NEDERLAND!

De meest volledige vakbeurs voor: Twente, Achterhoek, Salland en de Veluwe.

“Uw tijd is ook geld!”

De Landbouwvakdagen Oost-Nederland voor: mechanisatie, rundveehouderij, melktechniek & akkerbouw en biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

De meest gehoorde reden van boeren om naar de beurs te komen is om de neus in de nieuwste technieken te steken. “Even kijken wat er op de markt gebeurt”, aldus de bezoekers.

De beurslocatie op het landgoed ligt direct aan de N347 in een prachtige omgeving. Hier zullen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samenkomen bij de Landbouwvakdagen voor de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector.

De locatie is ontzettende makkelijk te bereiken vanuit Twente, Salland, De Veluwe en de Achterhoek, daar het evenement nabij de A1 gesitueerd is.


Achteresweg 5-5a, 7468 PP Enter

Op 1, 2 en 3 september 2021 bent u van harte welkom.

Recente berichten

AGRITECHNICA 2023

Ook deze editie is het verkoopteam van Broekveldt weer aanwezig op de stand van JCB Agriculture Wij zijn aanwezig op dinsdag en woensdag en kunt

Lees meer »