JCB 437ZX Stage V WIELLADER GELEVERD AAN MEBIN BV IN ASSEN

In samenwerking met onze collega’s van @bouwmachinesmiddennederland mochten wij 2 JCB 437ZX Stage 5 wielladers afleveren.

Mebin gaat de beide nieuwe JCB wielladers inzetten voor hun betoncentrales op de locaties Assen en Harderwijk. De machines zullen dagelijks gebruikt worden voor het laden van de centrales met zand en grind.

De JCB 437Zx is een ruim 15 ton wegende wiellader voorzien van een 6,7 liter Cummins Stage 5 motor van 195pk met een ZF 5 traps smoothshift powershift transmissie.

Verder is de machine voorzien van de zeer luxe uitgevoerde command plus cabine met luxe stoel, joystick bediening en een uitgebreid display met geïntrigeerde camera waarop de machinist vele functies in kan stellen en uit kan lezen.

Op wens van Mebin zijn de machines verder geleverd met een 4 punts veiligheidsgordel voor de machinist, #vonkskf centraal smeersysteem, en een lekbak voor mortelwater zodat de cabineramen schoon blijven wanneer men onder de lostrechter staat. Er is er gekozen voor een Hekamp shovelbak met verwisselbaar voorzetmes en overlooprand.

Wij danken Mebin voor het vertrouwen en de gunning en wensen hun veel werkplezier met de JCB 437ZX wielladers.

Scroll naar top