Hydradig

De nieuwe JCB Hydradig

De meest innovatieve oplossing voor de vijf grootste uitdagingen die de klant tegenwoordig tegenkomt in de constructie-sector. Zicht, stabiliteit, manoevreerbaarheid, mobiliteit en service-toegankelijkheid.

 

Sterke constructie

De zwaar uitgevoerde assen, dozerbladen en steunpoten zijn ontwikkeld voor de zwaarste toepassingen. De machines zijn verkrijgbaar in tal van verschillende configuraties en kan voor elke klus geschikt worden gemaakt.

EcoMAX motoren

De JCB motorentechnologie heeft zichzelf reeds bewezen: sinds 2004 zijn er meer dan 500.000 JCB DieselMax motoren gebouwd. Om een gelijkwaardige levensduur te garanderen, werd de EcoMax T4Final motor van de Hydradig onderworpen aan 110.000 testuren in 70 verschillende machines in de zwaarste toepassingen en omgevingen.

Giek en arm

Mono- of driedelige giek (Triple Articulated Boom-TAB) met 3 dipperlengten. Extra proportioneel bediende hydraulische circuits voor bediening van onder andere; sorteergrijper, maaikorf, klepelbak, hamer, trilplaat.

Wendbaar

Kleine zwenkstraat van slechts 120 mm bij 90° maakt werken in kleine ruimten mogelijk.

Mobiliteit

Hydrostratische transmissie met traploze enkele versnelling en een rijsnelheid van 40 km/h. Selecteerbare 2 wielstuur, 4 wielstuur of hondengang.

20180518_133857711_iOS

Stabiliteit

De eerste als het om stabiliteit gaat dankzij een laag zwaartepunt doordat de volledige aandrijving gebouwd is in de onderwagen.

Zicht op alle vier de wielen

  • Door de motor en de tanks in de onderwagen te plaatsen, kunt u alle 4 wielen zien vanuit uw zitpositie in de cabine.
  • Verminderde oversteek van het contragewicht zorgt ervoor dat vol vertrouwen in krappe ruimtes gewerkt kan worden.
  • De JCB CommandPlus-cabine heeft veel glas om uw zicht nog meer te verbeteren.
  • LED-verlichting biedt u dezelfde schitterende werkcondities overdag als in het donker.
  •  

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top