Verreiker

JCB Verreiker

Ultieme prestaties en productiviteit.

De nieuwste serie van JCB is ontworpen om te voldoen aan de moderne vereisten en biedt een ongeëvenaarde productiviteit, dankzij de regeneratieve hydraulica, naast superieure prestaties, veelzijdigheid en efficiëntie. Precies wat u zou verwachten van de grootste fabrikant van verreikers ter wereld.

Een brede range verreikers, hefvermogens van 1500 tot en met 5000 kg. Hefhoogtes van 4 tot en met 21 meter, star, knikgestuurd en roterende uitvoeringen.

 

Uiterst manoeuvreerbaar

Een JCB verreiker is uiterst manoeuvreerbaar; dankzij de compacte wielbasis en de grote stuurhoek bespaart u waardevolle tijd, met name wanneer de ruimte beperkt is.

Verzekerd van tractie

Vierwielaandrijving is standaard, dus u bent altijd verzekerd van tractie. En met één druk op een schakelaar is ook tweewielaandrijving beschikbaar, om bij weggebruik de bandenslijtage en het brandstofgebruik te minimaliseren. Voor betere prestaties op moeilijk terrein kunt u kiezen voor sperdifferentiëlen.

41538_50034

Optimale productiviteit

Ongeëvenaarde productiviteit en ongekend onderhoudsgemak betekend meer werken en meer tijd om te verdienen. Alle JCB verreikers hebben een onderhoudsinterval van 500 draaiuren.

Smart Hydraulicks

De Agri-verreikers van JCB die voldoen aan Euro Fase Tier 5, zijn uitgerust met het nieuwe Smart-Hydraulics pakket. Het extra circuit met hoog debiet en aan de stoel gemonteerde servo-joystick zorgen voor extra comfort en productiviteit.

Cabine

De nieuwe CommandPlus cabine geeft de machinist een ultiem bedieningsgemak. De meest ruime cabine in de markt met het grootste glasoppervlak, het beste rondom zicht en het laagste geluidsniveau. Een comfortabele werkplek geeft de meeste productiviteit.

45137_50035

Last Moment Bewaking

Alle JCB verreikers zijn uitgevoerd met het gepatenteerde Last Moment Bewakingssysteem LMI. Dit zorgt voor een veilige en stabiele machine onder alle omstandigheden, gemak en comfort voor de machinist.

Introductie: JCB Series III Loadall

Selecteerbare stuurmodi

JCB verreikers hebben drie selecteerbare stuurmodi. Er is tweewielsturing, ideaal voor het rijden op snelheid op de weg. De vierwielsturing is geschikt voor het werken in krappe ruimten en krabsturing om dicht bij muren te werken. De bestuurder kan tijdens het rijden een andere modus kiezen, zonder eerst de wielen op lijn te brengen.

Ergonomisch bedieningselement

Met in de joystick ingebouwde handmatige of automatische schakelfuncties op alle modellen kunt u snel en eenvoudig met één ergonomisch bedieningselement schakelen en van snelheid en rijrichting veranderen.

JCB Live link

Een innovatief softwaresysteem waarmee u machines van JCB op afstand kunt beheren: online, via e-mail of met een mobiele telefoon. Met JCB Livelink bekijkt u alles over de machine, van waarschuwingen tot brandstofverbruik en gebruiksinformatie. Alle gegevens worden op een veilige locatie opgeslagen.

Ga naar: Live Link

JCB Finance

Broekveldt B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Ga naar: JCB Finance

Scroll naar top