Nieuwe JCB machines geleverd aan De NIJS HOVENIERS IN ZUIDBROEK

Onlangs mochten wij een nieuwe JCB 19C-1 PC minigraafmachine en een nieuwe JCB 403 SP afleveren aan De Nijs Hoveniers uit Noordbroek.

De Nijs was al in het bezit van een JCB 8018CTS minigraafmachine. Met de komst van de 19C-1 en de 403SP wordt het machinepark uitgebreid en beschikt De Nijs dus over een JCB trio.

De Nijs zal de JCB machines dagelijks inzetten voor hovenierswerkzaamheden, bestrating- en infra werkzaamheden. Ook zijn ze behoorlijk actief in de kabels en leidingen en 24/7 storing voor de energie en telecom maatschappijen.

De JCB 19C-1 is standaard voorzien van een dubbele proportionele bediening, led werklampen, radio en zwaailamp. Op wens van De Nijs is de machine verder voorzien van een lange lepelsteel, GP Equipment BV snelwissel en bakkenset.

De JCB 403SP is standaard ook voorzien van led werkverlichting, wegverlichting, kenteken en is geleverd met extra contragewicht een vorkenbord en puinbak.

Wij danken Danny De Nijs voor het vertrouwen en wensen hem en machinist Igor veel werkplezier met de nieuwe JCB machines.

www.denijshoveniers.nl

Scroll naar top