Nieuwe JCB wiellader 457 ZX Stage 5 voor JC Krans Aannemingswerken BV

Vandaag mochten wij een nieuwe JCB 457 ZX afleveren bij JC Krans Aannemingswerken BV in Nieuw Buinen.

Deze 21 tons krachtpatser is een echte productie machine die bij Krans ingezet gaat worden voor het recyclen van puin en het laden van auto’s met puin.

Krans beschikt over een jarenlange ervaring in het sloopwerk en heeft in Nieuw Buinen een eigen breker installatie. Om de capaciteit van de breker optimaal te kunnen benutten ben je ook een laadschop nodig met capaciteit. Daarnaast moeten de vrachtauto’s ook zo snel mogelijk geladen worden wat weer zorgt voor efficiëntie.

De JCB 457 ZX beschikt over kracht, capaciteit en efficiëntie dus is het de geschikte machine voor deze werkzaamheden.

De 457 ZX heeft een 282pk sterke Cummins Stage 5 motor en een 5 traps ZF transmissie met Lock Up.

Deze 5 traps transmissie met lock up komt zeer goed tot zijn recht met het product op hoogte in depot rijden bij de breker.

Als giek is er gekozen voor een Z kinematiek met giekvering wat de hoogste opbreekkracht geeft.

Voor de machinist is er een de standaard zeer luxe, ruime en comfortabele cabine aanwezig met alles aan boord wat een machinist zich kan wensen.

Om het product op te kunnen scheppen is er een 3500 liter Eurosteel puinbak bij geleverd.

Verder is de machine voorzien van Michelin XLDD2A 23.5R25 L5 banden voor het zware werk en is er een Vonk/SKF centraal smeersysteem gemonteerd.

Wij danken Krans voor het vertrouwen en de gunning en wensen machinist Remon Hillenga heel veel werkplezier met de nieuwe JCB 457 ZX.

www.jckrans.nl

#jcb457 #jcbmachines #jcbwheelloaders #vonkskf

Scroll naar top