Service

Onze service

Bij JCB Broekveldt gaat het niet alleen om het leveren van machines; het gaat om het opbouwen van langdurige relaties en het bieden van complete oplossingen voor uw grondverzet- en bouwbehoeften. Bij JCB Broekveldt zijn we er trots op om 24/7 bereikbaar te zijn en bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan uw behoeften te voldoen.

JCB Broekveldt is uw betrouwbare partner in het noorden.

Waarom kiezen voor JCB Broekveldt?

• One-Stop-Shopping: Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft, van machines tot onderhoud en financiering.

• Snelle levering: Dankzij ons 24-uurs leveringssysteem is uw onderdeel in 95% van de gevallen de volgende dag tussen 7.30 en 8.00 uur beschikbaar.

• Uw partner in Noord-Nederland: Met 7 partners op 9 locaties in Noord-Nederland is er altijd een JCB Broekveldt partner in de buurt om u van dienst te zijn.

• U vraagt wij draaien: We passen ons aan uw wensen aan, met maatwerkoplossingen die aan uw eisen voldoen.

• Niet tevreden? Gewoon bellen: Uw feedback is belangrijk voor ons. Als u niet tevreden bent, horen we het graag.

Onze diensten

Onderhoud en reparatie
Bij JCB Broekveldt nemen we de zorg voor uw JCB machine serieus. Onze onderhoudscontracten zijn ontworpen om uw apparatuur in topconditie te houden. Onze ruime werkplaats, volledig uitgerust met alle benodigde onderdelen, stelt onze ervaren monteurs in staat om zowel routine-onderhoud als snelle reparaties uit te voeren. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw machines soepel blijven draaien en lang meegaan.

Financiering
Bij grootschalige investeringen in bouw- en grondverzetmachines begrijpen we dat direct kapitaal niet altijd haalbaar is. JCB Finance biedt op maat gemaakte betalingsregelingen in samenwerking met BNP Paribas. We behouden uw kredietfaciliteit bij uw huisbankier, bieden fiscale voordelen en eigendomsopties na contractbeëindiging, wat de Total Cost of Ownership (TCO) helpt beheersen. Ontdek de financieringsopties die bij uw budget passen.

Relatieverhuur

Bij JCB Broekveldt bieden we onze klanten de mogelijkheid om machines te huren, met de flexibiliteit om deze aan het einde van de huurperiode aan te schaffen. We gaan verder dan alleen verhuur; onze ervaren teams passen de machines aan uw specifieke wensen aan, zodat deze perfect aansluiten bij uw projectbehoeften. Of het nu gaat om aanpassingen aan prestatieverbeteringen of specifieke functies, wij zorgen ervoor dat u de juiste oplossing krijgt.